Forside Brands

Hummel er et dansk firma med rødder helt tilbage til 1919. Firmaet er oprindeligt tysk, men blev i 1999 opkøbt af danskeren Christian Stadil. Hummel Fashions kerneprodukter er old school produkter, der tager sit udgangspunkt i gamle designs. Herudover udvikles new school produkter med et fuldstændigt nyt design. En del af Hummel Fashions produkter bliver lavet efter et ”limited distribution” koncept, hvilket betyder, at den pågældende style udelukkende bliver solgt i et begrænset antal i specielt udvalgte butikker.
Antal produkter: 
142
  1. 1|
  2. 2|
  3. 3|
  4. 4|
  5. Fortsæt »
Sortering:
Antal produkter pr. side

Historien om Hummel

Hummel var et tysk firma som blev grundlagt af Michael og Albrech Messmer helt tilbage i 1919 nær Hamburg. Navnet "hummel", blev brugt for første gang i 1923. Håndbold- og fodbold sko var dét som først blev produceret, senere også skøjter. Hummel blev særligt kendt for deres produktion af gummisåler. I 1969 blev den første kollektion af sportstøj lavet og man begyndte at markedsføre sig via reklamesponsorater, hvilket fik salget til at stige. Først var logoet to V'er og senere blev det ændret til det velkendte Hummel logo - nemlig humlebien. I 1979 blev det tyske firma overtaget af danskeren Jørgen Vodsgaard og dermed blev firmaet 100% dansk. 20 år senere var det Christian Stadil, som opkøbte firmaet og han står stadig i spidsen for dette velkendte brand.

Med tøj og sko fra Hummel er du med på noderne..

Med tøj og sko fra Hummel viser du, at du er med på trenden. Hummel laver feminint og trendy tøj. Du får et sporty look. Hummel er retro og viser det i deres kollektioner, som er ren inspiration fra 1970’erne. Hummel er et modebrand verden over og selveste Jennifer Lopez går også i dette skønne sports fashion brand.

Køb hummel online!

Køb hummel fashion online her hos SmartGirl.dk. Få hurtig og gratis levering hos os. Du vælger selv, om det skal sendes med GLS eller Post Danmark. GLS har pakkeshops i dit nærområde og der kan du selv afhente, når det passer dig. Brug de filtre som vi har til venstre på siden. Der kan du søge på den kategori, farve og størrelse du ønsker. Det gør din søgning meget mere simpel. Så er det nemt at finde lige det hummel tøj, som passer lige til dig! Du kan med god fordel købe tøj fra Hummel online her hos SmartGirl.dk. Vi arbejder nemlig direkte sammen med Hummel, så du er sikret originale varer, når du bestiller fra vores side.

SmartGuy A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Danmark

Copyright by StylePit © 2000-2014

Tlf (+45) 59 20 70 75
kundeservice@smartgirl.dk
CVR: 25286510

Bliv kunde

  • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
  • Følg status på dine ordrer
  • vær den første til at modtage gode tilbud.
  • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
  • Online retur