Forside Tøj

Buksedragter er super smarte og vi har fundet de hotteste styles fra de mest populære mærker. Brug søgefiltrene til venstre, hvis du vil søge på nogle bestemte buksedragter. Søg på størrelse og farve, så du finder lige den buksedragt, som passer til dig – Vær med på moden i dette hotte modefænomen.. En buksedragt er en cool beklædningsgenstand, hvor der er ”ben i kjolen”. Både Mbym, Ichi og Læs mere dk/brands/object/buksedragt">OBJECT designer buksedragter. Hos SmartGirl har vi et stort udvalg af buksedragter fra mange forskellige brands. Reducer
Antal produkter: 
184
 1. 1|
 2. 2|
 3. 3|
 4. 4|
 5. 5|
 6. Fortsæt »
Sortering:
Antal produkter pr. side

Historien om buksedragten

En buksedragt er noget man har gået med i mange år. Det er en ”alt i én” beklædningsgenstand, fordi den har både bluse og bukser i én. Man kan få buksedragter med forskellige lukninger foran. Evt. med knapper, lynlås eller tryklås. Den øverste del, som er blusen kan være enten stropløs, med korte eller lange ærmer, som skjorte med krave eller som nedringet eller med bådhals. Ja der er ingen grænser. I 80’erne og 90’erne var det totalt ind med buksedragter. De blev også kaldt heldragter eller catsuits. Det var det hotteste man kunne have på til en aften i byen! Den blev dog erstattet af overalls, men siden år 2000, er buksedragten tilbage.

Med en buksedragt er du med på noderne..

Med en buksedragt er du med på noderne. Vigtigst er dog, at du vælger din buksedragt med omhu. Tænk på hvilken model, som klæder din krop. En for smal og for lille buksedragt er ikke behagelig at have på. Vælg evt. en i noget løst stof. Gerne i jersey, silke, viskose eller linned. Tænk over om du skal have din buksedragt på med et par høje stiletter til eller om du bare skal have den på til et par sneakers. Til hverdag kan det være rart med et kraftigere materiale og til fest og farver er det fint med noget tyndt og fint stof, så du kan danse uden af få det for varmt. Med en buksedragt til kvinder er du med på moden. Hvis du evt. har en smal talje, så fremhæv det med et bælte. Vil du derimod ikke vække for meget opsigt, så vælg en ensfarvet. Jumpsuits og buksedragter findes i et vælg af farver og mønstre, så husk at matche det til din personlighed.

Køb din buksedragt online!

Køb din jumpsuit til kvinder online her hos SmartGirl. Få hurtig og gratis levering hos os. Du vælger selv, om det skal sendes med GLS eller Post Danmark. GLS har pakkeshops i dit nærområde og der kan du selv afhente, når det passer dig. Brug søgefiltrene til venstre på siden. Der kan du søge på den kategori, farve og størrelse du ønsker. Det gør din søgning meget mere simpel. Så er det nemt at finde lige den buksedragt, som passer lige netop til dig!

SmartGuy A/S
Bødkervej 5
4450 Jyderup
Danmark

Copyright by StylePit © 2000-2014

Tlf (+45) 59 20 70 75
kundeservice@smartgirl.dk
CVR: 25286510

Bliv kunde

 • Se dine størrelser, favoritmærker m.v. fra tidligere ordrer
 • Følg status på dine ordrer
 • vær den første til at modtage gode tilbud.
 • Modtag nyheder og invitationer til modeevents
 • Online retur